Ócsa Város Hivatalos Honlapja

A Dél-Pest Megyei Víziközmű Szolgáltató Zrt. tájékoztatója.

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a DPMV szolgáltatási területén 2014. márciustól mérőállás bejelentésre minden hónap 25. és 30. napja között lesz lehetőség az eddigi szokásos módok valamelyikén: telefonon, személyesen az ügyfélszolgálati irodánkban, levélben, elektronikus levélben, ill. a http://www.dpmv.hu/menu/ugyfeleinknek oldalon.

Felhívjuk figyelmüket, hogy honlapunkon először március 25.-én lesz elérhető ez a funkció és a szükséges adatok is csak akkor kerülnek feltöltésre.

Változnak továbbá a leolvasás időpontjai. A jövőben minden olyan településen, ahol a DPMV Zrt. a víziközmű szolgáltató, lakossági felhasználók esetében április és október hónapban olvassák le kollegáink a mérőket (közületi fogyasztóknál továbbra is havonta), az üdülőterületeken pedig szeptemberben kerül sor a mérők leolvasására.

Jogszabály rendelkezése alapján lehetőség van általánostól eltérő gyakoriságú - negyedévente történő - leolvasást kérni az erre szolgáló formanyomtatványon, amely megtalálható az ügyfélszolgálati irodákon, valamint a http://www.dpmv.hu/menu/nyomtatvanyok oldalon.

Gyál, 2014. február 07.

Sárosi István
elnök - vezérigazgató

ÓCSAI POLGÁRMESTERI HIVATAL
2364 Ócsa, Bajcsy-Zs. u. 2
E-mail: polghiv@ocsa.hu
Központi tel.: +36-29-378-125

ÜGYFÉLFOGADÁS
Hétfő: 13.00 - 18.00
Szerda: 13.00 - 16.00
Péntek: 07.30 - 12.00

© 2019. Ócsa Város Önkormányzata.
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató.