Ócsa Város Hivatalos Honlapja

Figyelmeztető felhívás

 

 

Bejelentések alapján felhívjuk a tisztelt Fogyasztók figyelmét, hogy ismeretlen személyek Társaságunkra való hivatkozással (hamis megbízó levéllel) próbálnak bejutni az ingatlanokba, abból a célból, hogy ott csatornatisztítási/csatorna ellenőrzési feladatokat végezzenek. Az előzetes egyeztetés nélkül érkező munkások többnyire hivatalosan bejegyzett cégek tagjai és ingatlanon belüli csatornatisztítási feladatokra vállalkozhatnak. A főként időseket megtévesztő vállalkozók dolguk végeztével készpénzfizetési számlát állítanak ki több tízezer forintos összegről.

 

Tájékoztatjuk a tisztelt Fogyasztókat, hogy Társaságunk ilyen jellegű feladattal nem bízott meg külső alvállalkozót, illetve az esetleges általunk végzett ilyen jellegű munkálatok során helyszíni készpénzfizetésre nincs lehetőség Társaságunknál.

 

Kérjük, hogy amennyiben a fent leírt módon – Társaságunkra való hivatkozással – keresik meg Önöket, akkor ne írjanak alá semmit (például megrendelő formanyomtatványt), így elkerülhetik az azonnali készpénzfizetést. Ezen kívül kérjük, hogy az esetet jelentsék a rendőrségen, vagy ha bizonytalanok, akkor érdeklődjenek Társaságunk 06-29/340-010 központi elérhetőségén.

 

Sárosi István

Dél-Pest Megyei Víziközmű Szolgáltató Zrt. elnök-vezérigazgató

ÓCSAI POLGÁRMESTERI HIVATAL
2364 Ócsa, Bajcsy-Zs. u. 2
E-mail: polghiv@ocsa.hu
Központi tel.: +36-29-378-125

ÜGYFÉLFOGADÁS
Hétfő: 13.00 - 18.00
Szerda: 13.00 - 16.00
Péntek: 07.30 - 12.00

© 2019. Ócsa Város Önkormányzata.
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató.