Ócsa Város Hivatalos Honlapja

Tájékoztató és adatlap

 

 

 

Tisztelt Ebtartó!

 

Ócsa területén az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. §-a alapján 2013. évben sor került az ebek összeírására. Önkormányzatunk az ebösszeírás alapján az ebtartók által szolgáltatott adatokról helyi elektronikus nyilvántartást vezet az állat tulajdonosa, tartója és más személyek jogainak, személyes biztonságának és tulajdonának védelme, valamint ebrendészeti és állatvédelmi feladatainak hatékony ellátása céljából.

 

Tájékoztatjuk a lakosokat, hogy ebösszeírást a települési önkormányzat háromévente egy alkalommal köteles végezni. Azonban ezúton megkérjük az ebtartókat, hogy szíveskedjenek kitölteni új adatlapot, amennyiben a 2013. évben kitöltött és leadott adatlaphoz képest az adatokban időközben változás következett be, pl.

-       az eb elpusztult,

-       új eb került az ebtartó birtokába,

-       vagy szaporulat által gyarapodott az állatállomány.

Az ebösszeíró adatlap az Ócsai Polgármesteri Hivatal portáján kérhető, vagy

a www.ocsa.hu honlapról is letölthető (a linkre kattintva).

Kérjük, hogy a kitöltött adatlapot a polgármesteri hivatal portáján az erre a célra rendszeresített ebösszíró dobozba helyezzék el. Ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy folyamatosan hatályos adatok álljanak Önkormányzatunk rendelkezésére a településen tartott ebek számáról és egyéb adatairól.

 

dr. Molnár Csaba mb. jegyző

 

ÓCSAI POLGÁRMESTERI HIVATAL
2364 Ócsa, Bajcsy-Zs. u. 2
E-mail: polghiv@ocsa.hu
Központi tel.: +36-29-378-125

ÜGYFÉLFOGADÁS
Hétfő: 13.00 - 18.00
Szerda: 13.00 - 16.00
Péntek: 07.30 - 12.00

© 2019. Ócsa Város Önkormányzata.
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató.