Ócsa Város Hivatalos Honlapja

Kunépszolg Kft. információi

A kommunális hulladék idén is változatlanul szerdánként és csütörtökönként kerül elszállításra Ócsán, a szelektív hulladék továbbra is minden hónap második péntekén. A tavaszi zöldhulladék gyűjtés április 6-án és 14-én, az őszi november 9-én és 17-én lesz. A lomtalanítás a már 2015-ben kialakított gyakorlatnak megfelelően, házhoz menő gyűjtés szerint történik. Az elektronikus és a veszélyes hulladék gyűjtésének időpontjai később kerülnek kiírásra.

Házhoz menő lomtalanítás 2016-ban is

A lomtalanítás a tavalyi évhez hasonlóan továbbra is házhoz menő rendszerben történik március 15. és november 30. közötti időszakban. A lomtalanítás ilyen módon történő elvégzése a lakosság számára is kényelmes, figyelembe véve, hogy nem kell egy meghatározott időponthoz igazodni, telefonon van lehetőség időpont egyeztetésére. Lomtalanítás alkalmával a háztartásban feleslegessé vált használati tárgyakat, eszközöket, bútorokat szállítják el évente 1 alkalommal, az ingatlantulajdonossal előre egyeztetett időpontban. A nagydarabos lom (pl. bútor) kivételével a kisebb méretű anyagok a hatékonyabb elszállítás és szétszóródás megakadályozása érdekében kizárólag bezsákolva, kötegelve kerülnek elszállításra.
 
Nem tartoznak a lomtalanítás körébe, így nem kerülnek elszállításra:
-    Gally, salak, trágya, szalma, egyéb növényi és állati hulladék, építési, bontási hulladék, egyéb mezőgazdasági, ipari hulladék;
-    elektromos, elektronikai készülékek (pl. TV-készülék, hűtőgép);
-    veszélyes hulladékok, gumiabroncs;
-    heti szemétszállítás körébe tartozó háztartási, valamint gazdálkodói-vállalkozói tevékenységből származó hulladék.
 
Az elszállítás feltétele, hogy ne legyen díjhátralék. Kérjük, hogy lomtalanítási igényét a 24/535-535 telefonszámon jelezze a szolgáltató felé, egy héttel a jelzett időpont előtt! A lomtalanítást ugyan arra a napra kell kérni amikor a kommunális hulladékszállítás is van. A felhasználó azonosítóját kérjük készítse elő, mert szükség lesz rá!


Köszönettel:
Kunépszolg Kft.
 

ÓCSAI POLGÁRMESTERI HIVATAL
2364 Ócsa, Bajcsy-Zs. u. 2
E-mail: polghiv@ocsa.hu
Központi tel.: +36-29-378-125

ÜGYFÉLFOGADÁS
Hétfő: 13.00 - 18.00
Szerda: 13.00 - 16.00
Péntek: 07.30 - 12.00

© 2019. Ócsa Város Önkormányzata.
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató.