Ócsa Város Hivatalos Honlapja

A bejelentőlap leadásának határideje: 2018. március 31.

Felhívás kötelező ebösszeírásról

Tisztelt Ebtartó!

Ezúton tájékoztatom az ócsai kutyatulajdonosokat, ebtartókat, hogy Ócsa Város Önkormányzata a törvényi kötelezettségének eleget téve a közigazgatási területén tartott ebekről 2018. január 1. napjától 2018. március 31. napjáig terjedő időszakban ebösszeírást végez, melynek célja a jogszabályban előírt ebrendészeti feladatok ellátása, és a veszettség elleni járványvédelmi megelőzés.

Jogszabály előírja, hogy az eb tulajdonosa az ebösszeíráshoz az azonosító adatokat köteles – a tartás helye szerinti – önkormányzat rendelkezésére bocsátani. Az adatszolgáltatás megkönnyítése érdekében nyomtatvány áll rendelkezésre 2018. évi Ebösszeírás címmel, amelyet ebenként egy példányban szükséges kitölteni. A nyomtatvány letölthető az www.ocsa.hu webcímen, illetve beszerezhető hivatali ügyintézési időben az Ócsai Polgármesteri Hivatal információs pultjánál.

Az olvashatóan kitöltött, és a felelős állattartó aláírásával ellátott adatlap az alábbi módon nyújtható be:

•  A kitöltött bejelentőlap az Ócsai Polgármesteri Hivatal /2364 Ócsa, Bajcsy-Zsilinszky u. 2./ bejárati ajtajánál található gyűjtőládába történő elhelyezéssel.

•  Postai úton az Ócsai Polgármesteri Hivatal /2364 Ócsa, Bajcsy-Zsilinszky u. 2./ részére történő megküldéssel.

• A honlapról letölthető bejelentőlap kitöltésével, szkennelésével és elektronikus úton való megküldésével a recepcio@ocsa.hu e-mail címre.

Tájékoztatjuk a kutyatulajdonosokat és ebtartókat, hogy a korábbi ebösszeíráskor bejelentett ebeket is ismételten be kell jelenteni. Amennyiben a korábbi ebösszeírás óta a kutya elpusztult, arra vonatkozó nyilatkozatát is várjuk.

A bejelentőlap leadásának határideje: 2018. március 31.

Kérjük az ebek tulajdonosait, felelős tartóit, hogy az adatszolgáltatási kötelezettségüknek tegyenek eleget, és nyilatkozni szíveskedjenek a városban tartott ebek adatairól.

Köszönjük, hogy az adatlap visszaküldésével segítik munkánkat.

dr. Molnár Csaba

jegyző

Ebösszeíró adatlap letöltése

 

 

ÓCSAI POLGÁRMESTERI HIVATAL
2364 Ócsa, Bajcsy-Zs. u. 2
E-mail: polghiv@ocsa.hu
Központi tel.: +36-29-378-125

ÜGYFÉLFOGADÁS
Hétfő: 13.00 - 18.00
Szerda: 13.00 - 16.00
Péntek: 07.30 - 12.00

© 2019. Ócsa Város Önkormányzata.
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató.