Ócsa Város Hivatalos Honlapja
Betegfelvételi Központot adtak át a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban

A közelmúltban kialakított fekvő- és járóbeteg felvételi központ kibővítésére és modernizálására azért volt szükség, mert az utóbbi időben drasztikusan megnőtt a betegforgalom. A korszerűsítés elsődleges céljai a várakozási idő csökkentése, kényelmesebb körülmények kialakítása és a betegelégedettség növelése volt.

A betegfelvételi és betegirányítási feladatokat ellátó központ helyiségeiben kivétel nélkül mindennap folyik a munka 24 órában és naponta közel ezer beteg kórházi felvételét biztosítják.

Csaknem kétszeresére nőtt a betegfogadásra alkalmas terület, miután a főépület és a D épület közötti 72 négyzetméteres szabad területet beépítették.

A felújítások után már több irányból lehet megközelíteni a Betegfelvételi Központot. Külön ablaknál kell bejelentkezni a járó- és fekvőbetegeknek, akiket mostantól két érintőképernyős beteghívó vár, illetve hangosbemondó igazítja útba őket. Továbbá új és nagyobb teljesítményű számítógépek álltak rendszerbe és új modern LED-es világítás lett felszerelve a helyiségbe. A betegek komfortérzetének növelése érdekében pedig új padokat helyeztek ki, USB töltőket szereltek fel és hűtő-fűtő klímák is üzemelnek.

A korszerűsítés az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) által biztosított támogatásból, valamint az intézmény saját bevételeiből jöhetett létre.

Immáron megújult környezetben várja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház a Betegfelvételi Központjába érkező betegeket.

 

Forrás: Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház – Hivatalos oldal
Kép: csepel.hu

 

ÓCSAI POLGÁRMESTERI HIVATAL
2364 Ócsa, Bajcsy-Zs. u. 2
E-mail: polghiv@ocsa.hu
Központi tel.: +36-29-378-125

ÜGYFÉLFOGADÁS
Hétfő: 13.00 - 18.00
Szerda: 13.00 - 16.00
Péntek: 07.30 - 12.00

© 2019. Ócsa Város Önkormányzata.
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató.