Ócsa Város Hivatalos Honlapja
UPC Magyarország Kft. tájékoztatása

Elkészült a UPC hálózata - Ócsán is szupergyors lesz az Internet és további TV csatornák válnak elérhetővé az UPC Magyarország Kft. jóvoltából

A UPC Magyarország hamarosan megkezdi legmodernebb, szélessávú hálózatának bekötését az ócsai háztartásokba. A fejlesztések kiváló minőségű internetelérést biztosítanak majd, és ezzel együtt a UPC számos olyan egyéb szolgáltatása is elérhetővé válik, melyek a korlátok nélküli szórakozás korszakát hozhatják el Ócsa lakóinak.

A UPC Magyarország tájékoztatása szerint május közepétől válik elérhetővé a szolgáltató legmodernebb szélessávú optikai hálózata Ócsa területének több mint háromnegyed részén, amely látványos minőségjavulást jelent az eddig használt ADSL alapú hálózathoz képest. A város területének fennmaradó részében a fejlesztések 2019 júliusában fejeződnek be. A kiváló minőségű, nagy sávszélességű internetszolgáltatás nagyon gyors, akár 500 Mbit/sec letöltési sebességet biztosít majd a felhasználóknak, ezáltal önmagában a böngészés is élménnyé válik. A nagyobb adatátviteli sebesség megkönnyíti a kapcsolattartást – nem szakadozik többé a hang online telefonálásnál, vagy a kép a webkamerás beszélgetéseknél. Gyorsabban betöltődnek a videók, hamarabb letöltődnek a különböző fájlok, azaz jelentősen kényelmesebbé, élménnyé válik a hétköznapi internethasználat. Ez nem csupán az otthoni kikapcsolódásnál, szórakozásnál jön jól, hanem például a távmunka tekintetében is teljesen új távlatokat nyit.

A munkálatokban érintett kisebb mértékű járdabontások és a közterületen lévő fák lombjainak igazítása befejeződött. Az esetleges kellemetlenségekért ezúton is megértésüket kérjük, és köszönjük az ezek során tanúsított türelmet és megértést.

„Az Ócsán élők komplett csomagajánlatokkal és egyéb minőségi szolgáltatásokkal léphetnek be hamarosan a korlátok nélküli szórakozás korszakába” – mondta el Császár Zoltán, a UPC Magyarország Kft. hálózatfejlesztésért felelős igazgatója.

A stabil és gyors internet és a rendkívül széles – számos HD csatornát is tartalmazó – televíziós kínálat mellett a UPC innovatív szolgáltatásai is az előfizetők rendelkezésére állnak majd. Ezek között több olyan is akad, amelyhez a digitális díjcsomag birtokában, külön díj fizetése nélkül juthatnak hozzá a felhasználók. A Wi-Free szolgáltatás Magyarországon több százezer, Európa-szerte pedig több millió ponton kínál ingyenes WiFi elérést. A Műsorvisszanézővel egy héten át lehet visszanézni a tévéműsorokat előzetes felvétel nélkül. Valamint digitális kábeltévé mellett elérhetővé válik a UPC Videotár kínálata is, amely egy komplett videotékához való hozzáférést jelent, ahol csupán egyetlen gombnyomással férhet hozzá a naprakész kínálathoz kedvező díjon. Újdonság, hogy a UPC Videotár eseti videó kölcsönzője, a Filmtár már a Horizon típusú set top boxot használó ügyfelek számára is elérhető.

A UPC szélessávú szolgáltatásait azonban már nem csak akkor élvezhetik a leendő ügyfelek, ha otthon vagy az irodában vannak. Vezetékes UPC szolgáltatással rendelkező ügyfelek a UPC Mobil előfizetéseket kedvezményes havidíjon vehetik igénybe, illetve lehetőségük nyílik mobil előfizetésüket opcionálisan megrendelhető korlátlan beszélgetéssel vagy mobilinternettel kiegészíteni. A mobil csomagok mellé ráadásul a legmodernebb készülékeket, így például az iPhone modelleket is kedvezményes feltételekkel kínálja a UPC. Az USB modemmel használatos mobilinternet segítségével az ügyfelek pedig már otthonuktól távol is megnézhetik kedvenc tévéműsoraikat, a UPC Horizon Go alkalmazással.

A legújabb fejlesztésekről, további lehetőségekről, kedvezményes belépési díjakról a UPC monori és dabasi üzletében, a 1221-es telefonszámon és a www.upc.hu/rolunk/monor-optika/ weboldalon is szívesen adnak információt a cég munkatársai, valamint értékesítőik személyesen is felkeresik majd a hálózatfejlesztésben érintett terület lakóit.

Az ócsai fejlesztés az „Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése és kivitelezése a Közép-Magyarország Régióban” című, NFM-KMR-2016-01 számú NFM felhívás, NFM-KMR-2016-2017-00030/” pályázat keretében valósul meg.

ÓCSAI POLGÁRMESTERI HIVATAL
2364 Ócsa, Bajcsy-Zs. u. 2
E-mail: polghiv@ocsa.hu
Központi tel.: +36-29-378-125

ÜGYFÉLFOGADÁS
Hétfő: 13.00 - 18.00
Szerda: 13.00 - 16.00
Péntek: 07.30 - 12.00

© 2019. Ócsa Város Önkormányzata.
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató.