Ócsa Város Hivatalos Honlapja
Megkezdődött az útfelújítás a Székesi és a Damjanich utcában

A munkaterület átadása 2019. augusztus 14. napján megtörtént. A kivitelezés a napokban megkezdődött a Székesi utca padkázásával. A kivitelezési munkálatok legkésőbb 2019. december közepéig mindkét érintett útszakaszon lezárulnak.

Tájékoztatom a tisztelt Lakosságot, hogy Ócsa Város Önkormányzata sikeresen pályázott az „Önkormányzati tulajdonú belterületi utak szilárd burkolattal történő kiépítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatása gazdaságfejlesztési céllal Pest megye területén” elnevezésű pályázaton, amelynek keretében felújításra kerül a Székesi utca és a Damjanich utca teljes szakaszának burkolata.

A munkaterület átadása 2019. augusztus 14. napján megtörtént. A kivitelezés a napokban megkezdődött a Székesi utca padkázásával. A kivitelezési munkálatok legkésőbb 2019. december közepéig mindkét érintett útszakaszon lezárulnak. A munkavégzés hétköznapokon reggel 7 órától délután 17 óráig zajlik.

Mivel a felújítás menetrendszerinti autóbuszjáratok közlekedését is érinti, így mind a VOLÁNBUSZ Zrt., mind a HAMSZA Kft. képviselőivel folyamatos lesz a kommunikáció és a kapcsolattartás, amelynek alakulásáról minden esetben előre tájékoztatni fogjuk a lakosságot.

A felújítási munkálatok folyamatos előrehaladásával párhuzamosan biztosítjuk az érintett útszakaszokon a forgalomelterelést. Kérem, legyenek fokozott figyelemmel és ne megszokásból vezessenek!

A napi munkavégzés ideje alatt az érintett Székesi utcában és Damjanich utcában található ingatlanokról gépjárművel kihajtani, illetve azokkal behajtani – munkafázistól függően – hétköznaponként napközben nem lesz lehetséges, ezért célszerű a járművekkel reggel, még a munkálatok megkezdése előtt kiállni az ingatlanról valamelyik szomszédos utcába. A felújítást végző vállalkozó tájékoztatása szerint 17 óra után várhatóan minden nap lehetőségük lesz a lakosoknak az ingatlanukra ismét behajtani.

Tájékoztatom Önöket, hogy a munkavégzés időtartama alatt a helyszínen folyamatosan jelen lesz a helyi építésvezető, Brabanti Balázs, aki kérdés esetén a 06-70/624-3225 telefonszámon készséggel áll a rendelkezésükre.

Az esetleges kellemetlenségekért türelmüket és megértésüket kérem!

                                                          

                                                                      

                                                                       Tisztelettel:

 

                                                                                            Bukodi Károly

                                                                                              polgármester

ÓCSAI POLGÁRMESTERI HIVATAL
2364 Ócsa, Bajcsy-Zs. u. 2
E-mail: polghiv@ocsa.hu
Központi tel.: +36-29-378-125

ÜGYFÉLFOGADÁS
Hétfő: 13.00 - 18.00
Szerda: 13.00 - 16.00
Péntek: 07.30 - 12.00

© 2019. Ócsa Város Önkormányzata.
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató.