Ócsa Város Hivatalos Honlapja
Házhoz menő lomtalanítás 2020-ban is

Ingatlanonként, évente KÉT alkalommal igényelhető a szolgálatatás

A lomtalanítás továbbra is házhoz menő rendszerben történik januártól decemberig. A lomtalanítás ilyen módon történő elvégzése a lakosság számára is kényelmes, figyelembe véve, hogy nem kell egy meghatározott időponthoz igazodni, telefonon van lehetőség időpont egyeztetésére. Lomtalanítás alkalmával a háztartásban feleslegessé vált használati tárgyakat, eszközöket, bútorokat szállítják el évente két alkalommal, az ingatlantulajdonossal előre egyeztetett időpontban. A nagydarabos lom (pl. bútor) kivételével a kisebb méretű anyagok a hatékonyabb elszállítás és szétszóródás megakadályozása érdekében kizárólag bezsákolva, kötegelve kerülnek elszállításra.
 
Nem tartoznak a lomtalanítás körébe, így nem kerülnek elszállításra:
-    Gally, salak, trágya, szalma, egyéb növényi és állati hulladék, építési, bontási hulladék, egyéb mezőgazdasági, ipari hulladék;
-    elektromos, elektronikai készülékek (pl. TV-készülék, hűtőgép);
-    veszélyes hulladékok, gumiabroncs;
-    heti szemétszállítás körébe tartozó háztartási, valamint gazdálkodói-vállalkozói tevékenységből származó hulladék.
 
Az elszállítás feltétele, hogy ne legyen díjhátralék. Kérjük, hogy lomtalanítási igényét a 06 53/500-152 (2. menüpont) telefonszámon jelezze a szolgáltató felé, egy héttel a jelzett időpont előtt! A szolgáltatás ingatlanonként, évente KÉT alkalommal ((3m3/ alkalom mennyiségben) igényelhető.

ÓCSAI POLGÁRMESTERI HIVATAL
2364 Ócsa, Bajcsy-Zs. u. 2
E-mail: polghiv@ocsa.hu
Központi tel.: +36-29-378-125

ÜGYFÉLFOGADÁS
Hétfő: 13.00 - 18.00
Szerda: 13.00 - 16.00
Péntek: 07.30 - 12.00

© 2019. Ócsa Város Önkormányzata.
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató.