Ócsa Város Hivatalos Honlapja
Friss - a házszámok kihelyezéséről

Tájékoztatás a folyamatban lévő, a lakosságot érintő közterületnév, házszám, illetve címhelyek felülvizsgálatáról és a címkezelési eljárások lefolytatásáról.

Már több alkalommal tájékoztatást adtam a folyamatban lévő, a lakosságot is érintő közterületnév, házszám, illetve címhelyek felülvizsgálatáról, és a címkezelési eljárások lefolytatásáról.

Tájékoztatom Önöket, hogy a házszámok, továbbá a címhelyek felülvizsgálata Ócsa központi belterületén egyetlen utca kivételével már lezajlott. Jelenleg kizárólag a Bajcsy-Zsilinszky utcai ingatlanok címhelyeinek felülvizsgálata és az egyes címkezelési eljárások lefolytatása várat magára. Mivel e folyamat már a COVID19 koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet időszakára esett volna, az eljárásmenet felfüggesztéséről döntöttem, ugyanis a veszélyhelyzet során az esetleges lakcím, házszámváltozás egyes szolgáltatóknál, hivataloknál történő átvezetése a korlátozott ügyfélszolgálat miatt rendkívül nehézkes. Erre tekintettel tájékoztatom a Bajcsy-Zsilinszky utcában található ingatlan tulajdonosait, hogy a felülvizsgálatra a veszélyhelyzet megszűnését követő egy hónapon belül fog sor kerülni és az érintett tulajdonosok az esetleges házszámváltozásról hivatalos levél formájában fognak tájékoztatást kapni.

Természetesen az érintett Bajcsy-Zsilinszky utcában található ingatlanok tulajdonosaira a házszámtábla kihelyezési kötelezettség tárgyában szabott 2021. március 31. napi határidő a veszélyhelyzet miatt, annak megszüntetését követően két hónappal meghosszabbodik. Az összes többi utcában található ingatlanokra vonatkozóan – mivel a címkezelésre és házszámok felülvizsgálatára már korábbiakban sor került - a türelmi idő meghosszabbítása nem vonatkozik, azaz a házszámok feltüntetésére szabott türelmi idő: 2021. március 31.

Megértésüket és együttműködésüket köszönöm!

Dr. Molnár Csaba

jegyző

 

                                                                                                        

ÓCSAI POLGÁRMESTERI HIVATAL
2364 Ócsa, Bajcsy-Zs. u. 2
E-mail: polghiv@ocsa.hu
Központi tel.: +36-29-378-125

ÜGYFÉLFOGADÁS
Hétfő: 13.00 - 18.00
Szerda: 13.00 - 16.00
Péntek: 07.30 - 12.00

© 2019. Ócsa Város Önkormányzata.
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató.