Ócsa Város Hivatalos Honlapja
Ügyfélfogadási szünet

2021. március 1. napjától visszavonásig az Ócsai Polgármesteri Hivatalban a koronavírus-járvány terjedésének megelőzése érdekében a személyes ügyfélfogadás szünetel.

Tisztelt Lakosok! Tisztelt Ügyfeleink!

A veszélyhelyzet kihirdetéséről és a veszélyhelyzeti intézkedések hatálybalépéséről szóló 27/2021. (I. 29.) Korm. rendelet 1. §-ában kihirdetett veszélyhelyzetre és a járványügyi megbetegedések számának ismételt növekedésére figyelemmel tájékoztatom a tisztelt Ügyfeleinket, hogy

2021. március 1. napjától visszavonásig az Ócsai Polgármesteri Hivatalban a koronavírus-járvány terjedésének megelőzése érdekében a személyes ügyfélfogadás szünetel.

Kérem tartózkodjanak a hivatali ügyintézésük során a személyes megjelenéstől.

Kérjük Önöket, hogy az ügyeket elektronikus ügyintézés keretében, e-mailen, postai úton vagy telefonon intézzék mindaddig, amíg a járványveszély nem csökken. Ügyintézőink e-mail és telefonos elérhetőségei megtalálhatók a www.ocsa.hu oldalon.

Felhívom a figyelmet, hogy a hivatal munkatársai egyes ügytípusokkal kapcsolatos általános tájékoztatást kizárólag telefonon adnak, míg konkrét üggyel kapcsolatban pedig hivatalos levél formájában.

Amint a járványügyi védekezés azon szakaszába lépünk, amely lehetővé teszi ismételten a személyes ügyintézést és ügyfélfogadást, annak elrendeléséről haladéktalanul gondoskodni fogok.

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

 

Tisztelettel

Molnár Csaba s.k.

jegyző
 

ÓCSAI POLGÁRMESTERI HIVATAL
2364 Ócsa, Bajcsy-Zs. u. 2
E-mail: polghiv@ocsa.hu
Központi tel.: +36-29-378-125

ÜGYFÉLFOGADÁS
Hétfő: 13.00 - 18.00
Szerda: 13.00 - 16.00
Péntek: 07.30 - 12.00

© 2019. Ócsa Város Önkormányzata.
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató.