Ócsa Város Hivatalos Honlapja

Uniós támogatásból megvalósult Ócsa Város Polgármesteri Hivatalának komplex akadálymentesítése.

Ócsa Város Önkormányzata 8.300.348 Ft uniós támogatást nyert a KMOP-4.5.3-10-11 kódszámú „Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A mintegy 9 millió forint összköltségvetést meghaladó beruházással megvalósult a Polgármesteri Hivatal komplex akadálymentesítése.

Ünnepélyes átadásÓcsa Város Önkormányzata a KMOP-4.5.3-10-11 kódszámú „Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz” című pályázati kiírásra pályázatot nyújtott be. A pályázat tárgya az Ócsai Polgármesteri Hivatal épületeiben nyújtott közszolgáltatások vonatkozásában a komplex, minden fogyatékossági csoportra kiterjedő, teljes körű akadálymentesítés megvalósítása. A Regionális Fejlesztési Programok Irányító Hatósága képviseletében eljáró, VÁTI Nonprofit Kft. a benyújtott pályázatot támogatásra érdemesnek ítélte, és a megvalósításhoz 8.300.348. Ft vissza nem térítendő támogatást nyújtott. Az önkormányzat a projekt megvalósításához 10% önerőt biztosított.

Ünnepélyes átadásA pályázat célja első sorban a Hivatal olyan típusú átalakítása, felújítása volt, amely hozzájárul a közszolgáltatások egyenlő esélyű hozzáférésének megteremtéséhez. Ennek során egyrészt fizikai értelemben valósultak meg olyan átalakítások, amelyek a fogyatékkal élők számára lehetővé teszik a Hivatal közszolgáltatásainak elérését, másrészt, az Önkormányzat internetes honlapja is megújult a fejlesztés eredményeként.

A mozgásukban korlátozott ügyfeleken túlmenően mind a gyengén látók, mind pedig a hallássérültek számára tartalmazott a projekt olyan fejlesztéseket, amelyeket segítik az ügyintézést a Polgármesteri Hivatalban.

Ünnepélyes átadásA megújult és átalakított Hivatal ünnepélyes átadására 2012. március 2-án került sor.

Az önkormányzatról és a fejlesztésekről bővebb információt a www.ocsa.hu oldalon olvashatnak.

 

Kapcsolat:
Név/cím: Polgármesteri Hivatal
Telefon/fax: 06-29-378-112
Email: polghiv@ocsanet.hu

 

Magyarország megújul. A projektek az Európai Unió támogatásával valósulnak meg.

ÓCSAI POLGÁRMESTERI HIVATAL
2364 Ócsa, Bajcsy-Zs. u. 2
E-mail: polghiv@ocsa.hu
Központi tel.: +36-29-378-125

ÜGYFÉLFOGADÁS
Hétfő: 13.00 - 18.00
Szerda: 13.00 - 16.00
Péntek: 07.30 - 12.00

© 2019. Ócsa Város Önkormányzata.
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató.