Ócsa Város Hivatalos Honlapja

Ócsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot ír ki lakossági járdaépítésre.

A lakossági járdaépítési pályázatra azok az ingatlantulajdonosok jelentkezhetnek, akik az Önkormányzat által biztosított anyagból (sóder, cement) vállalják a munkák kivitelezését, és beadványukban megjelölik a kivitelezésért felelős személyt, aki a munkálatokat irányítja és írásban vállalja a munka minőségi végrehajtását és jelzi az önkormányzat felé annak megvalósítását.

A pályázaton indulhat minden olyan ingatlantulajdonos, aki előtt a járda járhatatlan vagy hiányos, illetve balesetveszélyes. Előnyt élveznek a legalább 100 fm hosszú szakaszok tulajdonosai, továbbá a saroktól sarokig terjedő járdaszakaszok pályázói. További előnyt jelent, ha a lakossági járdaépítés olyan helyen valósul meg, mely a település lakói által sűrűn, nagy számban látogatott, vagy használt terület. (intézmények, üzletek, közlekedési gyűjtő forgalmú helyszínek környezetében)

Sikeres pályázat esetén az anyag kiszállítása előtt a felelős kivitelező az Önkormányzat Műszaki, Beruházási és Vállalkozói Irodájának munkatársával helyszíni szemlét tart és egyeztet az anyag helyes mennyiségének (kizárólag a járda nagyságához igazodó) megválasztása és a járda hosszú élettartamát biztosító kivitelezés érdekében.

Azon ingatlantulajdonosok esetében, akik a beton járdánál magasabb műszaki színvonalú pl. viacolor  burkolatú járdát kívánnak építeni, az Önkormányzat a megvalósítást a betonjárda anyagszükségletének megfelelő összeggel támogatja az Önkormányzattal előre egyeztetett anyag beszerzéshez kapcsolódóan.

A pályázat benyújtásának határideje: 2012. június 22.

Azon pályázók számára, akinek igénye a rendelkezésre álló pénzügyi keretből nem elégíthető ki, vagy pályázatukat ebben az évben nem nyújtják be, az Önkormányzat a pályázatot anyagi lehetőségeihez mérten az elkövetkezendő években is fenn kívánja tartani.

 

Ócsa Város Önkormányzata

Nyomtatható pályázati igénylő lap. (PDF fájl)

ÓCSAI POLGÁRMESTERI HIVATAL
2364 Ócsa, Bajcsy-Zs. u. 2
E-mail: polghiv@ocsa.hu
Központi tel.: +36-29-378-125

ÜGYFÉLFOGADÁS
Hétfő: 13.00 - 18.00
Szerda: 13.00 - 16.00
Péntek: 07.30 - 12.00

© 2019. Ócsa Város Önkormányzata.
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató.