Ócsa Város Hivatalos Honlapja

Agrárkamarai tájékoztatás

 

 

 

Hamarosan indul az Egységes Kérelem (területalapú támogatás) beadása: figyelem, csak jogszerű földhasználó nyújthat be kérelmet!

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH) a 2013. évi Egységes Kérelem keretében benyújtandó egységes területalapú támogatás (SAPS), agrár-környezetgazdálkodási támogatás (EMVA-AKG), kedvezőtlen adottságú területek támogatása (KAT) illetve Natura 2000 gyepterületek támogatása jogcímekkel kapcsolatban elengedhetetlen a kérelmezett területek földhasználati jogviszonyának rendezése.

 

Az internetes felületen az egységes kérelmet háromféle módon lehet benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH): amennyiben az ügyfél rendelkezik ügyfélkapus regisztrációval saját ügyfélkapuján keresztül, amennyiben nem rendelkezik, technikai közreműködő, vagy meghatalmazott útján.

Technikai közreműködők a falugazdászok és az agrárkamarai tanácsadók lehetnek. Ők azoknak a gazdálkodóknak nyújtanak térítésmentes segítséget, akik nem rendelkeznek ügyfélkapus regisztrációval, illetve kérelmüket megbízható szakmai segítséggel szeretnék beadni.

A meghatalmazás, illetve a technikai közreműködés kitöltéséhez szükséges a Hivatal által kiadott jelszó. A korábbi években használt jelszó érvényes; amennyiben valaki elveszítette vagy elfelejtette, új jelszót bármely megyei MVH kirendeltségen a G946 nyomtatványon, személyesen vagy postai úton kérhet. A nyomtatvány letölthető az MVH honlapjáról.

 

 

Sándor Krisztina agrárkamarai tanácsadó (tel.: 30/429-7641) várja

ÖNT

Ócsán, a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében

 

Áprilisban az alábbi időpontokban:

április 12., 19., 26.

pénteki napokon, 08.30-16.00 óra között.

 

 

 Kri

ÓCSAI POLGÁRMESTERI HIVATAL
2364 Ócsa, Bajcsy-Zs. u. 2
E-mail: polghiv@ocsa.hu
Központi tel.: +36-29-378-125

ÜGYFÉLFOGADÁS
Hétfő: 13.00 - 18.00
Szerda: 13.00 - 16.00
Péntek: 07.30 - 12.00

© 2019. Ócsa Város Önkormányzata.
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató.