Ócsa Város Hivatalos Honlapja

Ingyenes lakossági szűrővizsgálatok és véradás április 27-én, szombaton 8-16 óráig

 

 

 

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet sok szeretettel vár minden érdeklődőt 2013. április 27-én szombaton, reggel 8 órától délután 16 óráig tartó Egészségnapjára, melynek középpontjában ezúttal a szív egészsége áll. Az ingyenes, beutaló nélkül elvégezhető szűrővizsgálatok célja, hogy megelőzzük az esetlegesen kialakuló szívbetegségeket, valamint hogy ezek kezelése mihamarabb megkezdődjön. Ennek érdekében kardiológus szakorvosaink labor- és EKG vizsgálatot, vérnyomásmérést, valamint a személyes konzultációk eredményétől függően érszűkületi vizsgálatot végeznek.

Az Egészségnap fővédnöke Ughy Attila, Pestszentlőrinc-Pestszentimre polgármestere.

A kardiológiai szűrővizsgálatok mellett orvosaink számos más szakterületen, - pl. diabetológia, szemészet, bőrgyógyászat, fül-orr-gégészet, tüdőgyógyászat - állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Az ingyenes szúrővizsgálatok mellett Önnek is lehetősége van, hogy másokon segítsen. Kérjük, adjon vért, életet menthet!

A szűréseken történő részvételhez, illetve a véradáshoz érvényes Taj-kártya, lakcím kártya és személyigazolvány szükséges. A szűrővizsgálatokra történő bejelentkezés utolsó időpontja 15 óra.

További információk és részletes program: www.jahndelpest.hu

 

 

ÓCSAI POLGÁRMESTERI HIVATAL
2364 Ócsa, Bajcsy-Zs. u. 2
E-mail: polghiv@ocsa.hu
Központi tel.: +36-29-378-125

ÜGYFÉLFOGADÁS
Hétfő: 13.00 - 18.00
Szerda: 13.00 - 16.00
Péntek: 07.30 - 12.00

© 2019. Ócsa Város Önkormányzata.
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató.