Ócsa Város Hivatalos Honlapja

Játék az Ócsai Polgári Kulturális Egyesület szervezésében

 

 

 

 

Élő Adventi Naptár

 

Idén ismét útjára indítja Élő Adventi Naptár játékát az Ócsai Polgári Kulturális Egyesület. A játékszabályok a következők:

December 1-től 24-ig minden nap egy-egy ócsai ház ablakába kikerül az adott nap dátuma (tehát elsején az egyes, másodikán a kettes és így tovább). Keressék meg mind a 24 számot az adventi időszak végéig, és jegyezzék fel az utca nevét, ahol a számot látták (a házszámot nem kérjük a megfejtéshez, csak az utca nevét). Hogy ne kelljen egész Ócsát körbejárni, minden nap segítséget adunk az adott utca megtalálásához, feladványok formájában. Ezt a segítséget megtalálhatják a weboldalunkon (opke.ocsaportal.hu) és Facebook oldalunkon facebook.com/OcsaiPolgariKulturalisEgyesulet.

A feladványokkal párhuzamosan minden nap kinyílik adventi naptárunk egy-egy ablaka, így december 24-én láthatóvá válik az összes keresett szám helye Ócsa térképén, így akár térképes számvadászatra is indulhatnak a vállalkozó szellemű játékosok.

A helyes válaszokat egyben kérjük december 24-től 29-én éjfélig, a weboldalunkon található űrlap segítségével vagy az advent@opke.ocsaportal.hu e-mail címen. Helyes megfejtésként a 24 dátumra és a hozzájuk társított utcák nevére lesz szükség.

Sorsolás december 30-án, a nyeremények átadása pedig január 6-án 18 órakor lesz az Egressy Gábor Szabadidőközpontban (a nyerteseket elérhetőségeiken értesítjük). Mindenkinek jó játékot kívánunk!

 

OPKE

 

Elő adventi naptár játék

ÓCSAI POLGÁRMESTERI HIVATAL
2364 Ócsa, Bajcsy-Zs. u. 2
E-mail: polghiv@ocsa.hu
Központi tel.: +36-29-378-125

ÜGYFÉLFOGADÁS
Hétfő: 13.00 - 18.00
Szerda: 13.00 - 16.00
Péntek: 07.30 - 12.00

© 2019. Ócsa Város Önkormányzata.
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató.