Szeretettel várjuk az érdeklődőket az ócsai Tourinform irodában!

Alapvető feladatunk a turisztikai látnivalókról, programokról, lehetőségről a belföldi és külföldi turisták versenysemleges, naprakész, átfogó informálása, Ócsa megismertetése, jó hírének erősítése.

A Magyarországi régiókat, városokat bemutató katalógusok mellett különleges ajánlatok is helyet kapnak (pl. Téli kalandozások Budapesten, Lóháton Magyarországon, Vendégváró Nemzeti parkok, Vallási emlékek Észak-Magyarországon), melyek segítségével még sokszínűbb kirándulási lehetőség nyílnak meg az érdeklődők előtt.
Irodánkban autós és biciklis térképek egyaránt fellelhetőek, továbbá szezonális vagy akár éves programajánlatokért is érdemes felkeresni minket.

Az Ócsa iránt érdeklődőknek különféle kiadványokat biztosítunk, melyeken keresztül jobban megismerhetik városunk nevezetességeit, programkínálatainkat és könnyebbek el tudnak igazodni településünkön.

Az iroda szolgáltatásai közé tartozik még a jegyértékesítés is; a helyi rendezvények mellett minden olyan országos rendezvényre, előadásra, koncertre lehet jegyet kapni ami a Ticket Express neve alatt fut. A programok megtekinthetőek a www.eventim.hu weboldalon.

 

Az iroda nyitva tartása:

Téli időszakban (November 1.-Április 30.):
Minden hétköznap 10:00 - 16:00
Szombat- Vasárnap: Zárva

Nyári időszakban (Május 1.-Október 31.):
Kedd, Csütörtök: 10:00 - 17:00
Szerda, Péntek: 10:00 - 16:00
Szombat: 10:00 - 14:00
Vasárnap- Hétfő: Zárva

 

Elérhetőségek:

2364 Ócsa, Bajcsy-Zsilinszky u. 2.
Tel: (36) 29 578-750
Email: ocsa@tourinform.hu